Klacht: Te veel mot

op 28 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man en ik roken allebei pall mall hij de rode en ik de blauwe waar we blij mee zijn. blij met de mega 60 gram. alleen nu zit er in ieder pakje zeker 5 gram mot in, en dat vinden wij niet te roken. daarvoor kopen wij toch geen 60 gram hij rookt 2 pakjes en ik ook dus iedere week gooien we 20 gram weg en dat is wel erg veel.

Gewenste Oplossing:

Voor ons een pakje terug sturen met geen mot.En anders weet het bedrijf toch zelf wel hoe je de klanten tevreden kunt houden na een klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Broekhuis7