Klacht: Te vaak sturen

op 19 juli 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stuur al een jaar geld naar mijn vriendin in suriname en ik stuur normaal 4 keer in een maand
Maar er word vandaag gezegt dat er te vaak geld word gestuurt en de medewerker heeft gevraagt wat me vriendin met het geld gaat doen
Nou sorry hor maar dit vind ik heel heel belachelijk
Ik ga hier zeker een grote klacht van maken en ik zorg dat die persoon het baantje kwijt raakt want dit is niet leuk het kan ook bij een ander voor komen en ook nog zeggen dat er 200 a 300 euro moet verstuurt worden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer een andere medewerker mijn vriendin helpt en die er geen problemen mee heeft dat er geld word gestuurt en dat er niet word gevraagt wat mijn vriendin met het geld gaat doen en dat er niet word bepaald hoeveel geld er moet verstuurt worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mahesh20