Klacht: Te vaak bedorven producten

op 20 juli 2012 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de afgelopen 2 maanden heb ik tot 2 keer toe een bedorven zak met “vers” gesneden snijbonen gehad. Aan de buitenkant niets te zien, datum was goed maar bij het openen van de zak kwam er een hele zure lucht uit. Afgelopen woensdag hetzelfde met verse kipfilet. 2 bakjes gekocht, 1 was goed maar de ander was bedorven terwijl het volgens de datum nog 4 dagen houdbaar was. Ik heb wel mijn geld terug gekregen maar dat is een schrale troost als je telkens weer opnieuw je boodschappen moet gaan halen…

Gewenste Oplossing:

Heb mijn geld terug gekregen maar ik ben het zat om na een dag werken telkens terug te gaan met bedorven producten. Een scherpere controle is volgens mij de enige oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door claudiaantje