Klacht: Te late bezorging

op 22 september 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag op 22-09-2017 een pizza besteld (Wateringen) in de veronderstelling dat deze binnen een half uur zou worden bezorgd. Van te voren is mij niet medegedeeld dat het langer gaat duren als gebruikelijk. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk. Ik heb ook een planning om op tijd op mijn werk te zijn. De pizza die te laat is bezorgd kan ik hierdoor niet in zijn geheel opeten. Ik heb de bedrijfsleider gevraagd wat er tegenover staat. Ik kreeg te horen dat hij hier niets aan kon doen en dat ik gewoon maar moest wachten. Ik ben een vaste klant die niet uit is op gratis pizza’s maar zeker wel klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.

Gewenste Oplossing:

Duidelijkheid dat het kan uitlopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door farid17