Klacht: te lang wachten

op 06 juli 2017 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27juni zouden we vertrekken om 13.20uur en het werd 21.30uur. Hebben een tegemoet koming gehad van 5euro voor een broodje of drinken. Eerlijk is eerlijk dat was natuurlijk schandalig. Mijn vraag doen jullie hier nog wat aan. Eindhoven naar Alghero was de reis.

Gewenste Oplossing:

Ik verwachtte eigenlijk actie van jullie , ik ben ook niet echt gezond dus ik heb daar lang last van gehad. waarom het zo laat werd, was ook onduidelijk, dat is jammer daar wij vaak met Ryanair vliegen. Ik verwacht eigenlijk geld. Daar het mij ook geld heeft gekost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tomaso55