Klacht: Te laat terug gestuurd.

op 13 september 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin vorig schooljaar kregen wij boeken geleverd van de firma van Dijk. Er zaten helaas boeken bij die zeker vervangen had mogen worden maar onze dochter kon er nog wel een schooljaar mee doen. Eind van het schooljaar viel het boek uit elkaar en heeft deze niet ingeleverd. Zij vertelde dat ze het boek had weggegooid waarop ik zei dat dat niet kon. Contact met school gehad en gelukkig is er iemand zo slim geweest, de schoonmaak ploeg die het boek uit de vuilnis bak heeft gevist en deze heeft neergelegd in het lokaal van Nederlands, het ging ook om een Nederlands boek. Na de vakantie heeft ze het boek meegenomen van school en hebben we deze retour gestuurd met andere boeken die verkeerd waren toegestuurd. We hebben een inlever email ontvangen maar helaas de rekening werd niet aangepast. Nu kregen we zelfs er een boete bovenop en heb telefonisch contact gehad met van Dijk en die zegt nu, ja maar hij is niet op tijd ingeleverd en hebben een nieuw boek moeten aanschaffen.
Ik ben niet van plan om dit bedrag te betalen, het geldt voor mij hetzelfde als dat je iemand aanrijd met een auto die klaar is voor de sloop en dat diegene dan een hele nieuwe auto eist. Helaas krijg ik niemand van hogere hand te spreken en wil graag in contact komen en mijn verhaal doen. Het liefst zo en anders ga ik het via de media spelen en mijn rechtsbijstand erop zetten, weet niet waar ze zelf kiezen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze het bedrag kwijtschelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 13 september 2016 om 15:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw van Rees,

Het klopt dat het boek eigenlijk te laat is ingeleverd. Alle boeken moeten bij ons voor 1 augustus binnen zijn, wij kunnen dan met onze voorraad rekening houden of wij genoeg boeken hebben voor het nieuwe schooljaar. Zo niet, dan moeten wij de boeken nieuw aanschaffen.

Uit coulance gaan wij het schadebedrag van € 66,70 (inclusief 40 euro aanmaningskosten) crediteren. U ontvangt hier binnenkort een creditnota van.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door KrisIsa