Klacht: te laat bus lijn 2 emmerhout station

op 14 december 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bus is geen 5 minuten te laat maar liefst 25 minuten te laat. Dit is door nieuwe dienst regeling omdat bus nu via Angelslo gaat.. Hierdoor krijg ik enorme problemen als uitzendkracht bij mijn werkgever. EN met mij scholieren die dus ook 1 of 2 aansluitingen missen.

Gewenste Oplossing:

oude buslijn herstellen wanneer bus via angelslo enorme vertraging heeft. Q300 is vervangen voor q12 omdat Q300 vaak te laat op station kwam door slechte doorgang bij Ziekenhuis Emmen. Maar nu is het probleem verlegd naar Emmerhout en Angelslo. DIT is geen oplossing maar probleem verplaatsen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Charai16111963