Klacht: te laat annuleren van levering

op 04 mei 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 01/04 kreeg ik mijn bestelling ‘QUICKMAX’ die ik voorafgaandelijk netjes via mistercash betaald had. Daarna heb ik met Luxstyle nog een korte briefwisseling gehad omtrent het aanbrengen van dat wimperserum.
Ik heb geen andere bestelling geplaatst, maar ik heb wel de annnulatiedatum van een mogelijke volgende levering van ‘QUICKMAX’ over het hoofd gezien. Zo kreeg ik vanmorgen dezelfde bestelling als op 01/04 maar nu met een prijskaartje van € 114,85. Ik wens die levering per kerende post te retourneren , maar ik vind nergens een afzender : zou het deze kunnen zijn : Luxstyle Ap 8
Postboks 1158
DK-5000 Odense C Denmark

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de niet bestelde levering kan terugsturen (als ik weet waar naartoe) zondere verdere onkosten en met annulering van alle mogelijke toekomstige leveringen.
Mijn eerste ordenr.: LXBE3758985
Mijn tweede net verkeerdelijk ontvangen ordenummer.: LXBE3838538

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 4wserum