Klacht: Te laat

op 11 oktober 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bus 65 (KNSM-Eiland), zou vanmorgen om 7:12 vanuit de 1ste halte moeten vertrekken . Vier chauffeurs stonden buiten met een kopje koffie gezellig de voetbal wedstrijd te kletsen. De chauffeur vertrok vier minuten te laat, 7:16 waardoor ik met trein aansluiting miste.. Ik vind dit belachelijk…. Praat maar dan in je pauze en hindert mensen niet die gewoon “wel” moeten werken..

Gewenste Oplossing:

Als iedereen het werk doet zoals het hoort...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klachten0102