Klacht: te kleine trein

op 14 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik ben gisteren in gestapt in station Zaandam om 17.35 de trein was al erg vol en het werd nog veel erger bij central station in Amsterdam we werden allemaal verdrongen dat er geen ongelukken zijn gebeurd verwonderd mij ik was heel blij dat ik bij station Breukelen er uit kon ff op adem komen maar het is wel heel schandalig daar betalen we geld voor ik hoop dat dit echt niet meer voor komt hoe kunnen jullie in de avond spits een kleine trein laten rijden het is niet NORMAAL!!!!!!

Gewenste Oplossing:

als er weer een grotere trein gaat rijden bij de avond spits!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda Bach