Klacht: Te kleine bussen, weinig stoelen metro station naar noord

op 19 september 2018 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet niet wie zo iets heeft verzonnen, maar de nieuwe metro is een drama, te weinig bussen, vol, klein, te laat plus nu reis ik in noord 30 min ipv 15 minuten, je wordt gedwongen om met metro te gaan niet meer met de bus naar station. Mensen die ik ken zijn zooo gestresst door deze wijzigingen, hoor reizigers alleen maar klagen en nog eens klagen. Logisch dat zelfmoordpleging in Nl steegt. Er wordt niet aan het volk gedacht maar alleen hoe ze ons kaal plukken, jammer echt jammer Nederland gaat achteruit met alles.

Ik hoop dat de oude.bussen die normaal van noord bia ijtunnel naar centraal stion gewoon weer terugkomen.

Gewenste Oplossing:

Never

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amar marmar