Klacht: Te hoge opstap voor in en uit de trein

op 19 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het valt mij op en sinds ik net moeder ben en ik regelmatig de kinderwagen bij me heb of mijn kleine diva in de draagdoek bij me heb ik moeite noch dat het me in beide situaties mij vrijwel niet meer lukt om zelfstandig te reizen omdat ik er moeilijk tot niet in of uit kan zonder hulp…nu kan je denken pak dan de auto maar helaas die bezitten wij niet! En soms is er dan ook nog de pech dat er niemand anders bij je is. Of dat de conducteur he le maal aan de andere kant is…..

Gewenste Oplossing:

Ik zal te vreden zijn wanneer het kinderwagen,fiets, alleen onderweg mama proof kan reizen en niet afhankelijk ben van een toevallige voorbij ganger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Reactie van de melder van de klacht Bina92

1 jaar geleden - Kan ik en waar kan die lezen@robin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 10 oktober 2016 om 11:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Antwoord in Klacht.nl
Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Bina92