Klacht: te grote tak

op 28 juni 2017 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb pak shag gekocht ik vond heerlijk ik dacht erbij na om over stappen op pallmall shag totdat ik die die joekel tak zag even groot als me vloeitje ik heb er fotos en ik ben van plan ze te gaan verspreiden zodat niemand meer zo een tak in ze pallmall shag krijgt dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd de vorige keer brande me shagga op in een keer toen ik hem aanstak voor de rest vind ik het gewoon lekker

Gewenste Oplossing:

er moet aan wat gedaan worden ik wil dat er beter word opgelet op wat ze in de pak doen lijkt net een boomstam ik zou graag een nieuwe pak shag willen of me geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ferhat2000