Klacht: Te grote laatjes

op 25 april 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebben 2 slaapkamer kasten gekocht in Alkmaar bij Leen bakker. in December,toen we ze in elkaar zetten bleken de laatjes te groot te zijn hebben dit door gegeven ,10 keer gebeld ,zijn er nog niet daarna wordt niet meer geleverd.mijn vraag mag ik ze door een ander laten maken,ja maar ik wil een officiele factuur met een nummer .dit is helaas niet mogelijk daar wij ze door de buurman hebben laten maken,4uur werk 45euro. maar wordt niet vergoed waar om als jullie het niet kunnen leveren er zovervelend er over doen,de buurman heeft zijn geld ontvangen.ik weet het niet meer hoop dat u een oplossing hebt.

Gewenste Oplossing:

gewoon mijn geld geven ,u kunt niet waar maken om de juiste laatjes te leveren na 5 maanden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ria damico