Klacht: Te druk

op 16 mei 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag 16 mei was ik op bezoek bij jumbo mier op terschelling.
Ik kom hier regelmatig maar de laatste week is het wel erg druk in de winkel. Er is geen deurbeleid, karretjes worden niet schoongemaakt en in de winkel was het zo druk dat de anderhalve meter afstand houden niet mogelijk was .
Het lijkt met de dag erger te worden en met het seizoen en toeristen in aantocht maak ik me hier ernstig zorgen over en voel ik me niet veilig tijdens het boodschappen doen . Bij de deur staat Max 100 personen maar er is niemand die daar op toeziet en ook hele gezinnen gaan naar binnen.
Ik hoop dat u mijn klacht serieus neemt en er actie wordt ondernomen.
Met vriendelijke groet
Esther Warnaar
0621655112
[email protected]

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik zie dat de regels worden nageleefd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Estherwarnaar