Klacht: Te dom voor woorden hoe het bij jullie gaat

op 28 mei 2021 over OTTO in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word zo bizar moe van jullie gang van zaken. Jullie hebben werkelijk de meest waardeloze klantenservice. Ik blijf het zeggen, sinds januari komt er geen einde aan de waardeloze service en lijk ik steeds verder van huis te zijn. De KS zijn of oerdom of zij worden geïnstrueerd om oerdom te zijn. Inmiddels heb ik ze zo vaak aan de telefoon gehad, dat ik vermoed dat het aan de waardeloze instructies gaat. Ze kunnen werkelijk niks behalve zeggen dat ze niets kunnen betekenen.

Nu hebben jullie een verkeerd bedrag van de openstaande vordering gehaald. Ipv dat de openstaande vordering 349,99 euro bedraagt. Moet ik 449,99eu betalen. Dit klopt dus niet.

Ik moet 349,99eu betalen omdat de oorspronkelijke prijs 399,99 bedroeg. Het ging ZOVAAK mis dat het 349,99eu is geworden. Dan moeten jullie niet de vordering met 100eu verhogen dan de overeengekomen prijs. Graag oplossen

Gewenste Oplossing:

Als het is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar OTTO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door OTTO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat OTTO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

OTTO

Heeft op 28 mei 2021 om 08:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Nras