Klacht: Tas dierenbescherming

op 02 februari 2020 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de nieuwe agenda van 2020 is een aanbieding van een tas van de dierenbescherming. Wat ik ook geprobeerd heb ik kan die tas op de site van de dierenbescherming vinden. Ik ga er vanuit dat de postcodeloterij hieraan meedoet en sponsort want het staat in de voordeelagenda 2020

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de tas kan bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Postcode Loterij in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Postcode Loterij een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Postcode Loterij

Heeft op 06 februari 2020 om 15:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw de Vries,

Wij hebben u vandaag een mail gestuurd. Via de link in de mail kunt u de tas bestellen. Ik ga ervan uit dat het bestellen lukt en wens u alvast veel plezier van de tas. Als ik nog iets voor u kan doen, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Alexander

Alle klachten die gemeld zijn door Mathilde44