Klacht: Schande verhagen tandartsen groenlo en lichtevoorde

jeremy op 20 september 2019 over Tandartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Niet aanbevolen tandarts praktijk in groenlo en lichtevoorde schande onervaren medewerkers tandartsen die niet met mensen om kunnen gaan. Kom je met pijn klachten word er niks aan gedaan alleen erger gemaakt waardoor je later met veel pijn dus de naar de tandarts moet maar ondertussen gesloten bel je de spoed lijn nou na 5 x bellen en een voicemail in spreken niet terug gebelt ook word het nummer dus totaal niet beantwoord.
Bel de spoed lijn van een andere tandarts die zegt wil niks met verhagen te maken hebben dus jullie kunnen niet bij ons terecht ! Bel je volgens een landelijk telefoon nummer van tandartsen zijn ze uitgeschreven omdat ze de spoed en overige zelf willen doen zegt de persoon ook staat er volgens de persoon ook meerdere meldingen dat verhagen een niet aanbevolen praktijk is. Ik spreek er schande van .

Dus mijn partner heeft tot op heden erg veel pijn kan door allergie geen pijn stillers nemen en er is geen tandarts te bereiken
Daar zit je dan de helenacht met een partner die het uit huilt van pijn en koorts er van heeft

Schande schande schande dit ga ik ook melden bij de tuchtraad en overige zo ga je niet om met mensen

Gewenste Oplossing:

Nader te bespreken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tandartsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tandartsen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door