Klacht: Takken en minimaal 10 tot 15 gram gruis

op 07 juni 2017 over Brandaris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook nu ruim 25 jaar brandaris maar minimaal 3 a 4 gram takken 10 tot 15 gram gruis ik ben het zo zat dat ik maar vanelle ga roken ik irriteerme de laatste 2 jaar enorm bij deze spreek ik het uit maar ik ga wel kijken voor een ander merk succes met jullie beleid

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik waar krijgt voor ons geld mijn vrouw en ik roken een pakje per dag geef 20 sloffen of verlies een paar goede klanten 1 pakje per dag al 2 jaar worden we naar onze menig zwaar bedrogen wij zijn het zat om een aardappel schil toe te voegen en zoveel gruis in een dag in 1 pakje tevinden schande .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandaris

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brandaris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brandais shag geen takken gruis