Klacht: tablet gekocht voor 50 euro: Lux 10 inch, werkt niet.

op 24 augustus 2016 over NBD-AUCTIONS in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben op 29 Juli j.l. een tablet gekocht (Merk Lux 10 Inch) via NBD Auctions.
Dezelfde dag hebben wij de tablet geprobeerd. Dit werkte niet. Meteen gebeld met NBD auctions. Ze zeiden stuur maar terug. Dit hebben wij gedaan (extra kosten verzendkosten). Dus sinds 2 aug. ligt de tablet bij het bedrijf. Ik heb al drie keer gebeld en email gestuurd. Geen reactie en geen oplossing. Zij zeggen we bellen wel terug. Maar er gebeurt niks.
In mijn email heb ik gevraagd dat zij een nieuwe werkende tablet sturen of mijn geld teruggeven.
Geen reactie.
NB: Zij verkopen nog steeds deze tablet online.

Gewenste Oplossing:

Echte tevreden: Mijn geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelwan