Klacht: tablet gekocht is kapot valt niet onder de garantie

op 12 juli 2017 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb voor 3 weken terug een tablet gekocht ik wilde hem smorgens aanzetten heb ik net als pauw veren op mijn beeld scherm en ook 2 jaar garantie ik ben er meeterug gegaan en wat denkl ik werd beschuldigd dat ik het zelf gedaan heb ik werd afgescheep het viel niet onder de garahtie en er werd gezegt dat bje tablets niet ruilen kon dus ik ben het geld kwijt en en kapotte tablet net 3 weken oud en ik werd zo afgescheep heb ik de klanten service gebeld die zij het precies hetzelfde ik had het ze4lf gedaan ik heb het ook op internet gezet dat bij kijkshop niks moeten kopen je kunt wel kopen maar niet meer ruilen terwijl er duidelijk instond artikel stuk je kunt gewoon naar een vestinging ghaan daar kun je hem ruilen of je krijg je gheld terug ik kreeg niks ik werd afgescheep

Gewenste Oplossing:

als ik een nieuwe tablet krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mimising 789