Klacht: tabak met stokken

op 12 augustus 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een stevige roker en rook al heel wat jaren de grote blikken van Pall mall en merk dat ik steeds meer tabak tref met steeds meer stokken erin. Ik betaal uiteraard voor het gewicht van de inhoudt van het blik. Maar het lijkt me niet de bedoeling dat ik ook voor al die stokken steeds betaal.
toch?

Gewenste Oplossing:

Als er minder stokken in het tabak zit. En meer waarde heb zeg maar voor mijn geld. tabak is immers al duur genoeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tomride