Klacht: Tabak Marlboro 152

op 09 mei 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Ik rook al 25 jaar Marlboro maar door de dure prijs van pakjes koop ik nu de dozen tabak. Normaal gezien koop ik de tabak aan 16.50 maar sinds kort probeer ik de grote doos 152 aan 9.90. Steeds als ik de doos open doe is ze maar iets meer dan de helft gevuld. Graag tegemoetkoming , ik zou het betreuren te veranderen van merk.

Mvg
Ann Pieters

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieleke15