Klacht: Tabak in blik

op 29 augustus 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals ik hier al van meerdere mensen lees, is de tabak in blik niet te roken. Het is gort droog wanneer het dan eindelijk gelukt is om een fatsoenlijke sigaret te schieten valt het kopje eraf. L and m daarom graag bedanken voor een mooie brand gat in me bank!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er gewerkt wordt aan betere tabak in blik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadine24