Klachten over t-online.nl

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over t-online.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van t-online.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

1 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

betaling verricht

Klacht van op 20 februari 2016 over t-online.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

door ziekte en ziekenhuis opnamen ed was er achterstand onstaan op internet op de camping op 19 jan een sms van online binnen 10 dagen betalen er is op 22 jan betaald daarna ging alles mis gebeld 2 x ... Lees meer

Ik krijg elke keer op mijn rekening het pc veiligheids pakket terwijl ik dit niet wil, wil ik er vanaf komen moet ik een duur nummer bellen, via mail is t-online niet bereikbaar, dit is geen service. Dit is waardeloos Lees meer

Wat ik wilde wordt niet geleverd

Klacht van op 05 maart 2013 over t-online.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

De 30Mbit verbinding wordt niet geleverd omdat het technisch niet mogelijk is, waarom wordt hier vooraf niet voor gewaarschuwd. Dan had ik een andere provider kunnen kiezen. Mijn Ipad werkt ook niet op de geleverde modem omdat die onderling schijnen te... Lees meer

3x klacht gemeld: totaal geen reactie

Klacht van op 04 september 2012 over t-online.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 7 juni 2012 heb ik bij T-Online.nl Shop een Severin MW 7848 rvs Magnetron, Grill en hetelucht oven gekocht (bestelnr. AUF-C-5053623). De eerste 2 maanden heeft het apparaat het prima gedaan. Op 8 augustus echter had ik een een kleine ovenschotel... Lees meer