Klacht: Super tevreden

op 03 april 2014 over Autobedrijf Romano van der Steen in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen klacht, juist super tevreden!

Gewenste Oplossing:

Ik heb 2 jaar geleden een auto voor mijn vrouw gekocht en een paar maanden geleden een auto voor mijn zoon bij dit bedrijf. Ik ben beide keren goed geadviseerd en goed geholpen. Bij de auto van mijn zoon bleek het raammechanisme niet goed te werken, maar dit is nadat ik dit gemeld had netjes opgelost. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik goede ervaringen heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autobedrijf Romano van der Steen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autobedrijf Romano van der Steen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L. Stolk