Klacht: super slechteprovider en klanten service

op 03 oktober 2016 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn contract liep af op 28 augustus 2016 en begin van de maand augustus heb contact gehad met de medewerker en een nieuw contract aangevraagd van alleen internet en moest wachten op mijn nieuwe contract.2 weken later niks had ontvangen en per email naar mijn contract gevraagd en antwoord gekregen dat mijn contrcat komt binnen 48 uur.maar nog steeds geen contract en ze schrijven 49 euro van me rekening af.bellen heeft geen nut want geen enkele medewerker is ooit aanwezig.ik wil met die bedrijf stoppen.

Gewenste Oplossing:

als ik klaar bent met deze bedrijf en wil niks meer van die mensen horen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door faezi44@gmail.com