Klacht: SUPER SLECHTE “service”

op 05 oktober 2016 over Yves Rocher in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ergens in juni in Hilversum voor honderden euro’s producten gekocht. kreeg allergieën. gebeld naar de vestiging. kon geen geld terugkrijgen wel een kado bon hier NIET mee eens! klachtenbrief geschreven op 8 juli: geen reactie. herinneringsmail gestuurd op 19/7. pas op 27/7 een reactie dat ze het zouden onderzoeken. op 29/7 mijn rekeningnummer doorgegeven. op 6/8 WEER een herinnering gestuurd met de vraag of ze mijn mail al in behandeling hebben genomen. GEEN REACTIE! Ik verwacht dat binnen 1 week het bedrag op mijn rekeningnummer word gestort. hoef geen uitleg waarom ik genegeerd word. Verwacht een oplossing!

Gewenste Oplossing:

zie laatste gedeelte klacht. geld teruggestort binnen 1 week!

Alle klachten die gemeld zijn door S.S. Lim