Klacht: super Liner droogt niet op

op 16 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu een paar eyeliners gekocht van L’oreal en de ellende is dat ze niet opdrogen waardoor je oogleden gaan plakken! Eind van de dag is het 1 groot vlekkerig geheel. In het verleden nooit last gehad hiervan. Het betreft de Super Liner black lacquer waterproof en de andere: duo precision. Ik heb ze beide nog zodat gecheckt kan worden.

Gewenste Oplossing:

Of mijn geld terug of 2 nieuwe eyeliners die niet plakken

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Carolinejans