Klacht: stukjes chocolade ontbreekt in de straciatella halfvollekwark

op 21 augustus 2016 over Melkan in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 bekertjes straciatellakwark gekocht waarin bijna niks geen chocoladestukjes in zaten. een enkel kruimeltje maar in beiden bekers.
Ik ben anders gewent. Deze smaakte gewoon naar naturelkwark. Het is met houdbaarheidsdatum 2/9 2016. Ik heb er nu geen een meer genomen en wacht eerst even een paar lichtingen af. blijkt het weer zo te zijn, neem ik deze niet meer. Want hier betaal ik niet voor. ik vind deze ontzettend lekker, maar zonder chocoladestukjes vind ik het niet smaken. Misschien hebben jullie al meer reacties hierop gekregen. Ik hoor graag van jullie zijde of hier iets aan gedaan gaat worden.
Met vr. gr. T. van Vliet.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer straciatella halfvollekwark kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Melkan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Melkan nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door T van Vliet