Klacht: Stuk metaal van 1,5 cm in gevulde tomaten soep eigen merk

op 20 juli 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren 2 zakken eigen merk gevulde tomaten soep gekocht. Nu blijkt er een stuk metaal van 1,5 cm in te zitten. Dit had goed fout kunnen gaan als onze zoon dit stuk ingeslikt had. Hij had het stuk metaal al in de mond en kwam er gelukkig tijdig achter. Een klacht indien via de app ging niet , want dat gaat alleen over online shoppen. Bellen met de klachtenlijn ook geen succes ivm lange wachttijden. Dan maar via deze weg en langs de service balie. Ik hoop dat ze dit serieus oppakken, voordat een klein kind hier schade door ondervind.

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als ik mijn klacht goed kan indien en serieus wordt opgepakt. Op dit moment heb ik die illusie nog niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John Q