Klacht: Stuk glas in kruiden boter

op 26 juli 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste Aldi. Vrijdag 22 jullie kocht ik bij Aldi in hatert een kruidenbrood. Zaterdag heb ik de verpakking van de kruidenbrood open gemaakt zodat ik die op de bbq kon zetten. Ik deed de pak open en zag gelijk een bruin stukje glas erin. Ik vind dit niet normaal godzij dank heb ik het oprijd gezien. Het brood was voor mijn kleinzoon. Ik heb toen met Aldi gebeld en zij zeiden dat jullie er foto van moest maken. Nu ging ik na Aldi in Nijmegen hatert zegt een medewerker gooi de brood maar in de prullenbak. Het moet toch gemeld worden. Voordat er echte slachtoffers komen. Die meschien straks een glas in de keel krijg. Ik vind dit niet normaal hoe jullie te werk gaan. Zo had mijn kleinzoon ook een glas in de keel krijgen.

Gewenste Oplossing:

Ik zal het niet weten. Maar het zou zo kunnen dat mijn kleinzoon nu een glas in de keel had!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joyceline-65