Klacht: Structureel te volle trein

op 03 september 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Trein 7.28 zutphen arnhem komt al vol aan vanuit zwolle. Dan moeten er hier zoveel mensen in dat is nog een volle trein. Ik reis nu 4 jaar op dit traject en zodra de scholen weer begonnen zijn is het drama. Vandaag spant de kroon alle gangen staan vol alle entree portalen vol. Ik ben de hele trein langs gelopen. Voor mijn eigen veiligheid zit ik nu in de stoptrein die ook te vol is. Alle stoelen bezet en mensen staan in de portalen. Echt onvoorstelbaar dat ns niet in staat is dit structurele probleem op te lossen.

Gewenste Oplossing:

Als er een gewone zitplaats is en im niet het gevoel krijg van een holocaust trein.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin Van zandvoort