Klacht: Storingen zijn te vaak

op 26 juli 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren heb ik het all-in pakket van UPC die later door Ziggo overgenomen is. Helaas……sinds Ziggo er is heb ik regelmatig geen telefoonverbinding of internet. Wat hèèl vervelend is want een klacht telefonisch melden gaat dus niet want als er geen internetverbinding is, heb ik dus òòk geen telefoon. Natùùrlijk reset ik eerst het modem maar àls ik ze te pakken kan krijgen ligt het dus tòch aan de kabel, moet ik alles wat aangesloten is er opnieuw uithalen en opnieuw ansluiten e.d.
Ik ben inmiddels 65 jaar dus voor mij gaat dat allemaal niet meer zo gemakkelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ik èèn maand gebruik kan maken zonder storingen van mijn pakket waar ik tòch bijna 100 euro voor betaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Heijmans