Klacht: Storing Paypal nog steeds niet opgelost !!

op 30 april 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor de zoveelste keer diverse betalingen op uitgesteld staan van aankopen op Ebay ivm een storing bij Paypal , ondanks toereikend saldo op de bank en ook al afgeboekt door PayPal na 10 dagen nog steeds niet als betaald gemeld door PayPal !!
Verkopers melden de aankoop als niet betaald waardoor ik slechte Feedback krijg bij Ebay. In het telefonische gesprek met medewerker PayPal krijg ik een fikse discussie en moet ik het maar regelen met de verkoper , medewerker verbreekt gewoon het gesprek , PayPal zijn fouten moeten wij maar oplossen mooi makkelijk PayPal om zo je ervan af te maken en dan te bedenken dat je over deze transacties ook kosten aan PayPal verschuldigd bent. Schandalige Service van PayPal !!

Gewenste Oplossing:

PayPal het probleem zelf oplost en niet bij zijn klanten neerlegd

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door doorn971