Klacht: storing metro 51

op 02 augustus 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest vanochtend voor de zoveelste keer op station Zuid uitstappen om verder te reizen naar Amstelveen. De optie met tram 5 verder reizen was er niet, want ook daar was er storing. Dit gebeurt echt heel vaak! Voor mij betekent dit vaak een vertraging van 30 minuten. Kan iemand mij uitleggen waarom dit zo vaak gebeurt?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit bijna niet meer voorkomt, misschien 1 of 2x in het jaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anna Lith