Klacht: Storing in volgens computer

op 27 januari 2014 over Peugeot in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verleden jaar december is mijn auto bij de dealer geweest i.v.m. storing in het roetfilter dit werd via de computer gemeld dat deze waarschijnlijk verstopt zat. via de computer werd de klacht uitgelezen volgens de dealer een vage storing die niet gevonden kon worden, dus systeem werd gereset.
Verleden week mijn Peugeot naar een onafhankelijke garage gebracht, wat blijkt mijn EGR klep bleek defect te zijn men was zelfs bang dat me verstuivers leek waren , wat gelukkig niet het geval was.

tevens moest het kleppendeksel gereinigd worden omdat deze onder de diesel zat en de gloeibougies moesten vervangen worden.
dit was een aardige schadepost.

Gewenste Oplossing:

ik wacht af waarmee Peugeot komt

Alle klachten die gemeld zijn door ben1313