Klacht: Storing 2147, zwart scherm bij opgenomen programma’s

op 15 januari 2014 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen week(end) een aantal porgramma’s opgenomen die nu niet terug te kijken zijn. Er komt een foutmelding 2147 in beeld. Inmiddels is het zo ver dat ik ook geen programma’s kan terugkijken die reeds eerder zijn opgenomen met dezelfde foutmelding (lees: alle eerdere opnames die gemaakt zijn). resetten helpt niet.

Gewenste Oplossing:

Het terughalen van de opnames zodat deze wel te zien zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Digitale TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Digitale TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leslie1984