Klacht: Stoomgenerator kapot na ruim 2 jaar: Type: GV7085

op 10 februari 2018 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2015 heb ik bij Blokker een stoomgenerator gekocht. Wat een plezier was het om daar mee te strijken. Nu helaas komt er geen stoom meer uit en de stijkzool wordt heel erg warm. Op 8 februari ben ik naar Blokker (lochem) gegaan om dit te melden. Ik werd geholpen door de vakkundige bedrijfsleidster. Helaas is de garantie van 2 jaar voorbij. De bedrijfsleidster gaf aan dat de stoomgenerator er keurig uitzag en gaf het advies om met de firma Tefal te mailen. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? De termijn is wel erg kort van de garantie, moet ik nu maar gewoon mijn strijkijzer weggooien, dat zou te gek oor woorden zijn. Help!!! Onmogelijk om rechtstreeks met TEFAL te mailen.

Gewenste Oplossing:

Graag als normaal tevreden klant een. nieuwe stoomgenerator.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tefal nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Truha