Klacht: Stof spijkerbroek nu al stuk

op 25 juli 2016 over Prenatal in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zwangerschapsbroek gekocht toen ik +- 14 weken zwanger was, ben nu pas 28 weken en ik heb de broek weinig gedragen aangezien het warme weer. Helaas is de broek nu al kapot! en dat op het stof!! Schandalig voor z’n hoop geld wat we er voor betaald hebben. Ben van mening dat dit veelste vlug kapot is gegaan. Mijn normale spijkerbroeken van de markt van 5 euro doe ik nog wel 2 jaar mee! Wij hebben hier geen prenentalwinkel meer aangezien zij permanent gesloten zijn en ik heb de bon ook niet meer. Ik heb waarschijnlijk wel een bankafschrift.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een nieuwe spijkerbroek toegestuurd krijgen, naar een winkel gaan is voor mijn geen oplossing aangezien wij hier geen prenatal winkel in de buurt hebben en ik geen auto heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Prenatal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Prenatal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door samantha Ahlrichs Vissers