Klacht: Stoelen niet ontvangen

op 28 augustus 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lange tijd geleden twee stoelen besteld. Op een gegeven moment krijg ik een mail of ik de stoelen fijn vind. Alleen geen stoelen ontvangen dus contact opgenomen en vervolgens gaven ze aan dat het de week erop geleverd zou worden.alleen weer geen stoelen de week erop. Toch weer afgewacht en daarna maar weer mail gestuurd. Vervolgens zou het nu echt begin van volgende week geleverd worden. Tot op heden (weer 3 weken later) nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nu dat ze het ook niet weten wanneer het komt dus niet maar wachten of ik het ooit krijg.

Gewenste Oplossing:

Als er gedaan word wat ze zeggen en duidelijk aangeven welke datum er geleverd word of je geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diondinkelaar3536