Klacht: stinkende scharrelkip

op 11 mei 2017 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte medewerker klachten,

Ik kocht onlangs een scharrelkip in een plasticbox bij de Vomar aan de Belgielaan in Haarlem. Zelf woon ik aan de Engelandlaan 608, 2 minuten fietsen daar vandaan. De korting was 35%, omdat die kip uiterlijk 9 mei moest worden bereid. Ik deed dat ”bereiden” slechts 1 dag later, dus 10 mei.
Toen ik de plasticbox open sneed op 10 mei werd ik getroffen door een zeer verrotte stank die ik in mijn herinnering nog nooit heb ervaren met vlees, vis of kip. De houdbaarheidsdatum is overigens vrij ‘safe’, dus zou 10 mei openen, dus 1 dag na adviesdatum 9 mei, geen probleem mogen zijn. Geldt voor alle supermarkten. Eerder overigens nooit probleem meegemaakt met jullie 35% sticker op vlees, kip producten, De kip heb ik uiteraard weggegooid. Mvg

Gewenste Oplossing:

Scharrelkip van Vomar, maar vers.
Onderzoek door jullie zelf hoe dit kon gebeuren, dus voor Vomar.
De stank was vreselijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Guitarra