Klacht: Stickers op ieder product

op 19 augustus 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, gisteren heb ik mijn inboedel gehaald bij Ikea. Ik ben erg tevreden over de producten. Wat ik alleen heel storend vind is dat er op elk bordje, kopje, keukengerei, kastplanken e.d. een sticker zit geplakt. Deze kun je met veel krabben opzich verwijderen maar er blijft een vervelende plaklaag achter die je met wasbenzine of ander schoonmaakmiddel moet verwijderen. Vooral op zwartbruine meubels zie blijf je een witte waas zien. Erg onhandig

Gewenste Oplossing:

Geen stickers meer plakken op de producten of per set één sticker bijvoorbeeld, of de sticker op plastic plakken of op de verpakking. Liever niet op het product zelf.

Alle klachten die gemeld zijn door Vera Jansen