Klacht: Wereldvreemde behandelaars

op 15 juni 2017 over Stichting Dimence in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben verschrikkelijk depressief geweest en had daarbij ook straatvrees. Ben jarenlang bij Dimence in behandeling geweest. Toen ik in een nieuwe Zutphense achterbuurt kwam wonen ben ik zo naar gepest dat ik het leven bijna op had gegeven. Onder leiding van mijn 71 jarige buurvrouw Hanna, een vroegere woonwagenbewoner, hebben ze me stelselmatig helemaal gek gemaakt. Toen deze door had dat ik geen zin had in haar buurtgeklep aan de deur heeft ze alle andere Tokkies om me heen gemobiliseerd om beurtelings of in groepsverband me te koeineren. Ik hoestte veel omdat ik achterlijk veel rookte in mijn diepste depressie; die ouwe luis naast me kwam dan bijvoorbeeld regelmatig theatraal voor mijn raam naar binnen kijken en de meest walgelijke blafgeluiden maken. Ik kon me niet meer verweren, was al helemaal moe van het leven geworden.
Volgens een veeltal behandelaars van Dimence verbeelde ik het me allemaal maar; eerst waren het betrekkingsideeën, later werden het waanideeën. Ze hebben me helemaal volgedrukt met medicatie, ik slikte een coctail van Zyprexa, Seroxat en Oxazepam; zo verschrikkelijk veel dat het mijn oren uitkwam. Ze stuurde hele volksstammen met behandelaars naar mijn huis om zoveel mogelijk dure uren te kunnen schrijven en probeerde me zelfs zover te krijgen een PGB aan te vragen om nog meer onzin in mijn maag te kunnen drukken. En maar koeineren met waanideeën met zijn allen en proberen nog meer rommel in mijn flikker te drukken. Ik heb ze uiteindelijk allemaal de deur uitgetrapt en was eigenlijk op zoek naar een lang stuk touw voor in de nok van de zolderkamer.
Ik had vreselijk veel geluk dat ik een leuke jongen leerde kennen die een paar van die Tokkies uit de buurt van me kende. Het zeurde nog een tijdje door maar na het ingooien van een aantal ruiten en een paar corrigerende tikjes werd het al iets minder. Uiteindelijk moest hij die kamphoer van 71 jaar nog een harde trap in de onderrug geven voordat het helemaal stopte. Nu heb ik eindelijk de rust die ik nodig had om te herstellen van mijn depressie. Ben al ruim een half jaar niet meer depressief en heb al bijna alle rotzooi die ik moest slikken van de psychiatrie afgebouwd.

Gewenste Oplossing:

Ze moeten al die wereldvreemde duurgestudeerde behandelaars en vooral psychiaters minsten een half jaar stage laten lopen in een achterbuurt. Vooral goedgekleed en geparfumeerd rond laten lopen en de dure leasebakken recht voor de deur parkeren. Vervolgens proberen vriendjes te worden met de oppertok uit de buurt; kijken of het lekker valt. Verder stoppen met verteringen vanuit de farmacie want ze slaan echt helemaal door in het voorschrijven van dure medicatie!! Indien ze stiekem toch meer dan 2 soorten tegelijk voor willen schrijven net doen of ze echt dat extra snoepreisje van die 3e leverancier zullen krijgen. Daarna helemaal volproppen met rotzooi en uiteraard direct uit het ambt verwijderen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stichting Dimence over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellis van den Broek