Klacht: Steentjes uit oorbellen van Swarovski

op 13 mei 2016 over Swarovski in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van mijn vriend heb ik eind februari oorbellen van Swarovski uit Milaan gekregen. Deze droeg ik met veel plezier en was er altijd zeer netjes op. Helaas moet ik zeggen dat er meerdere steentjes uit zijn gevallen, dit lijken er steeds meer te worden. Ik neem aan dat hier nog garantie op zit. Graag zou ik deze dan ook willen gerepareerd hebben, zodat ik ze weer kan dragen. Alle verpakkingen e.d. zitten er nog bij.

Gewenste Oplossing:

Reparatie van de oorbellen (missende steentjes), of vervanging als dat moet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Swarovski

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Swarovski nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilmvdb