Klacht: Steekvlam uit stofzuiger

op 12 mei 2016 over Tomado in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen.
Vanmorgen was ik van plan om mijn woonkamer te gaan stofzuigen. Toen ik de stofzuiger van noch geen 2 jaar oud aan zetten kwam er een steekvlam van ongeveer 60 cm uit de luchtfilter. Ik heb direct de stekker eruit getrokken. Mijn hele huis stinkt nu naar een brand lucht. En mijn stofzuiger ga ik egt niet meer gebruiken. Wat gaat tomado hier aan doen? Dit kan toch niet. Heb geen haar meer op mijn arm.

Met vriendelijke groet.
Jeffrey de Backer

Ps: ik heb ook nog foto’s

Gewenste Oplossing:

Al tomado komt met een nieuwe stofzuiger of iets dergelijks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tomado

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tomado nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeffrey de backer