Klacht: Steeds meer rommel in Ruba Blue (50g)

op 07 augustus 2016 over Ruba in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het even te hebben aangekeken, kan ik niet aanvaarden dat er alleen maar méér onbruikbaar spul zoals harde brokjes, stelen, gruis en zelfs tabaksstof in mijn tabak zit. Het gaat in dit geval om Ruba Blue (50g). Maar het wordt niet beter, sterker nog: De laatste tijd tref ik ook vaker droge inhoud aan. Aan een goed product moet men niet gaan knoeien. Mijn geval staat niet alleen want ik hoor over dit verschijnsel regelmatig. Bewaar uw goede naam, zou ik zeggen. Succes er mee!

Gewenste Oplossing:

Ik heb 7% verlies heb op de laatste 20 pakjes. Dat komt overeen met 70 gram tabak. Daar wil ik graag nieuwe shag voor. De ergernis is echter niet te berekenen. Zodoende laat ik voor dit onplezier een vergoeding over aan de bereidheid uw bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ruba over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Marco van der Ende

1 jaar geleden - Nou Robin, dat heb je snel gedaan zeg! En dat nog wel op Zondag. Dank je wel tot zover.Groeten, Marco

Alle klachten die gemeld zijn door Marco van der Ende