Klacht: Stabilisatierubbers Nissan Note

op 25 mei 2016 over Nissan in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik over drempels rijdt kraakt de sabilisatiestang. Ik ben al 3 maanden aan het wachten op nieuwe rubbers. De dealer Heukens uit Weert geeft aan dat deze in backorder zijn. Ik vind dat de service hierdoor te wensen overlaat. Nissan stelt me zeer teleur.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de rubbers zo snel mogelijk vervangen worden!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nissan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nissan nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thebras