Klacht: Spullen op de ochtend van de aanbieding al “uitverkocht”

op 07 september 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag, 7 september 2016, zou een aanbieding van sportkleding, fitnessmatten, sportschoenen en sporttassen ingaan. Toen ik vanmorgen, 7 september om 10.30, in de Aldi in Wormerveer de zaken zocht, waren ze volgens de winkelmedewerker al “uitverkocht”. Buitengewoon merkwaardig, er was geen enkele maat sportschoenen, sportkleding en fitnessmatten in de winkel. Alleen sporttassen waren er volop. Volgens mij neemt Aldi zaken in de folder op om klanten te trekken en als die dan vervolgens nul op rekest krijgen, hoopt Aldi dat de klanten toch niet met lege handen de deur uit gaan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Aldi mij kostenloos de zaken uit de folder zendt. De folderprijs wil ik wel betalen. Het gaat om sportkleding en een fitnessmat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geen sportkleding