Klacht: sprinkhaan in een blik met bonen

op 25 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedemiddag,

Ik heb een klacht over een blik bonen van het huismerk. Vergoe Green Beans. Toen ik het blik opendraaide zag ik een sprinkhaan oid tussen mijn bonen zitten. Verschrikkelijk smerig. Ik heb dit ook gemeld bij mijn ah in dronten Vestiging 1030 bij willemijn geschiere maar wilde ook graag dat u op de hoogte bent van dit voorval om hiermee naar de fabrikant te gaan.

Gewenste Oplossing:

Dat u met dit voorval naar de fabrikant gaat en dat dit nooit meer mag gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1104Cle@